Andreea Mantea: “Doamne ajută să întâlnesc eu vreodată un adevărat cocoş”

Andreea Mantea: “Doamne ajută să întâlnesc eu vreodată un adevărat cocoş”

Andreea Mantea este pe cât de sexy, pe atât de ghinionistă în dragoste. După mai multe relații eșuate, vedeta tv a rămas mamă singură, dar asta nu o împiedică să se dedice trup și suflet lui David, fiul său de zece luni.

Intervievată la “Teo Show” chiar în incinta locuinței sale unde se juca și gătea pentru David, prezentatoarea de la Kanal D a povestit cum decurge o zi normală din viața ei de când este mămică și ce pofte mai ciudățele are băiețelul ei, cum ar fi lămâile sau ceapa.

După ce le-a arătat telespectatorilor că micuțul David are deja doi dințișori și că este înnebunit după ceapa verde crudă și după spanac, Andreea Mantea a vorbit puțin și despre viața personală, mărturisind că este destul de dezamăgită de trecutul ei sentimental: “Doamne ajută să întâlnesc eu vreodată un adevărat cocoș! Eu mi-aș dori un cocoș, mi-aș dori să nu mai cânt eu de nebună, să cânte și altcineva. Dar e greu, că dau numai de găini. Și decât să mai dau de o găină și încă una, mai bine rămân eu cocoș și aia e.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]