ANGAJARI pe SALARII de 2.300 lei in mana. Trebuie sa ai studii MEDII. FARA experienta!

ANGAJARI pe SALARII de 2.300 lei in mana. Trebuie sa ai studii MEDII. FARA experienta!

Iată oferta de muncă în România, pentru candidaţi care au cel puţin studii medii, şi remunerată cu salarii care pornesc de la 1.500 lei lunar pentru program de muncă part-time şi care ajung la 2.300 lei lunar pentru program full time, disponibilă pe cel mai mare site de recrutare.

O firmă specializată în exchange angajează trei operatori casă de amanet şi schimb valutar.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are foarte bune abilităţi de comunicare, e atent la detalii, ştie să lucreze la PC. Nu se cere experienţă pentru acest post, spun angajatorii în anunţul de recrutare.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete care pornesc de la 2.300 lei

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de reprezentant clienţi.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe cel puţin medii de engleză, are spirit de echipă, atitudine pozitivă, personalitate dinamică. Nu se cere experienţă pentru acest post.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii care pornesc de la 1.800 lei, la care se adaugă bonusuri lunare funcţie de performanţă.

Mai multe informaţii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează cinci oameni pe postul de blogger/content manager. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de engleză, are spirit de echipă, ştie să lucreze cu Excel/Google spreadsheets. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 1.500 lei pentru program de lucru part-time.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă specializată în instalarea sistemelor de climatizare angajează pe postul de frigotehnist. Te califici pentru acest post dacă eşti serios, muncitor, ai cel puţin un an experienţă în domeniul climatizării. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de 400 de euro – 500 euro, în funcţie de experienţă, la care se adaugă bonusuri, li se asigură masa şi li se oferă maşină de serviciu.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]