ANUNT BOMBĂ de la VODAFONE!

ANUNT BOMBĂ de la VODAFONE!

Abonaţii Vodafone beneficiază de trafic de internet gratuit, în ţară şi în roaming, prin campania “Bye Bye WiFi”

Utilizatorii Vodafone România care semnează sau reînnoiesc un abonament Super Red, Red sau Smart vor beneficia de până la trei luni de internet nelimitat gratuit în ţară şi în străinătate, în funcţie de tipul de contract, prin noua campanie derulată sub sloganul ‘Bye Bye WiFi’, anunţă joi compania.

Vodafone România: Numărul clienţilor a crescut cu 500.000, la 31 decembrie 2015. Venituri mai mari cu 5,1%

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, toţi utilizatorii care achiziţionează sau reînnoiesc un abonament promoţional Super Red, Red şi Smart pot activa opţiunea Bye Bye WiFi şi primesc un pachet de beneficii care îi ajută să renunţe la căutarea unei conexiuni WiFi.

‘Invităm toţi abonaţii noştri să spună Bye Bye WiFi, să scape de grija căutării de reţele wireless sau de parole şi să se bucure de avantajele Supernet 4G, reţeaua certificată şi garantată pentru toţi utilizatorii, fără să se mai gândească la traficul consumat. Dorim să le oferim o experienţă superioară de utilizare nu doar în ţară, dar şi în roaming, astfel că am dublat beneficiile de date, voce şi SMS şi pentru românii care călătoresc, în vacanţă sau pentru afaceri’, a declarat Andrea Rossini, director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Pentru abonamentele Smart, utilizatorii beneficiază gratuit, în primele două luni, de opţiunea ByeBye WiFi, iar după această perioadă vor plăti 3 euro pentru 2GB suplimentări de trafic de date.

‘Pentru abonamentele RED, clienţii primesc gratuit, în primele trei luni, opţiunea Bye Bye WiFi, precum şi minute şi date duble, în roaming. După perioada de trei luni, abonaţii vor plăti 5 euro pentru 5GB suplimentari şi îşi vor păstra şi beneficiile duble în roaming. Pentru abonamentele Super RED, opţiunea gratuită Bye Bye WiFi de trafic nelimitat este valabilă timp de trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat pe teritoriul României, şi timp de zece zile din primele trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat în Uniunea Europeană, Turcia, Albania, Elveţia, Gibraltar, Insulele Reunion, Islanda, Liechtenstein şi Norvegia. După perioada de trei luni, abonaţii vor plăti 5 euro pentru 5GB suplimentari. Opţiunea poate fi dezactivată oricând, prin intermediul aplicaţiei MyVodafone sau pe site-ul www.vodafone.ro’, se menţionează în comunicat.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]