ANUNŢ – BOMBĂ făcut de şeful ANAF GATA … S-a terminat ŞMECHERIA

ANUNŢ – BOMBĂ făcut de şeful ANAF GATA … S-a terminat ŞMECHERIA

ANAF verifică averile maneliştilor şi sportivilor.

Averile maneliştilor şi ale sportivilor sunt verificate de către inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, iar aceştia sunt invitaţi să declare câştigurile, a declarat Dragoş Doroş, preşedintele ANAF.

“Persoanele cu grad mare de volabilitate: artişti, sportivi, au intrat în aceeaşi metodologie de calcul cu cea a persoanelor cu averi mari. Se inventariază toate proprietăţile, toate cheltuileiile, toate imaginea vieţii de zi cu zi. Ei sunt invitaţi să declare câştigurile”, a declarat Dragoş Doroş, preşedintele ANAF.

Şeful  ANAF a declarat că în prezent se urmăresc toate tranzacţiile pe care le desfăşoară artiştii şi sportivii, dar nu numai. Acesta a mai precizat că personalul ANAF este suficient, însă se fac angajări în direcţia care se ocupă de verificarea averilor mari.

ANAF a publicat, în 3 mai, listele cu contribuabilii mijlocii şi mari cu datorii neplatite la stat, iar în 11 mai, a publicat o nouă listă cu datornici la bugetul de stat şi la celelalte bugete publice, care cuprinde 144.829 de contribuabili mici şi instituţii publice cu restanţe mai mari de 10.000 lei la 31 martie 2016, valoarea datoriilor neplătite fiind de 77,1 miliarde lei (17,2 miliarde euro), din care 81% sunt considerate nerecuperabile de catre Fisc.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]