Aroganţa maximă a lui Adrian “Beleaua” Corduneanu, din puşcărie! Când au aflat gardienii, s-a lăsat cu “spectacol”

Aroganţa maximă a lui Adrian “Beleaua” Corduneanu, din puşcărie! Când au aflat gardienii, s-a lăsat cu “spectacol”

Temutul interlop Adrian Corduneanu, alias “Beleaua”, a intrat în vizorul gardienilor de la Penitenciarul Iaşi, după ce a făcut o aroganţă de zile mari.
Ieri, surse din cadrul Penitenciarului de Maxim Siguranţă Iaşi au dezvăluit, pentru SPYNEWS, că celula în care este “cazat” celebrul interlop Adrian Corduneanu a fost percheziţionată centimetru cu centimetru, pentru a se descoperi dacă există vreun telefon mobil. Până a închiderea ediţiei, reprezentanţii penitenciarului nu au precizat dacă s-au găsit obiecte interzise asupra interlopului sau în celula acestuia, însă au explicat că percheziţia a fost organizată după ce au primit informaţii că Adrian Corduneanu este activ în spaţiul virtual.

Întrucât pagina web a interlopului este actualizată periodic, în ciuda faptului că proprietarul se află după gratii, gardienii vor să elucideze cine “zburdă” pe Internet: însuşi Adrian Corduneanu, sau cineva de afară, care postează în numele lui?

Adrian Corduneanu şi un acolit al său au fost arestaţi în luna arpilie a acestui an, fiind acuzaţi de şantaj, port ilegal de arme albe şi vătămare corporală, după ce au înţepat cu cuţitul un afacerist care a refuzat să achite “taxă de şmecher”.
STENOGRAME INCREDIBILE ALE UNEI CONVERSAŢII TELEFONICE DINTRE CORDUNEANU ŞI VICTIMA LUI
Discuţie din 29 martie, ora 12.11, intre P.T. şi Adrian Corduneanu (sursa: 7est.ro):
Corduneanu Adrian: Ah! Când… te mai înteb şi eu îţi dau mesaj şi alea să mai văd ce alea, un mesaj scurt da, frăţioru! Nu e azi e pentru mâine! Cutare! Ne înţelegem măcar din mesaj sau ce fac? Trebuie să vin să fac circ!
P.T.: Am înţeles!
C.A.: Să alea, să vadă lumea că alea! N-o vorbit destul de …ţinem legătura, mai te întreb şi eu când alea! Cutare, cutare!
P.T. Am înţeles! Dar i-a zis…
C.A. DA
P.T. Da, Da! Dar i-am zis lui Nelu că aştept(neinteligibil)
C.A. Mi-a zis în mare!
P-T-: da!
C.A. Sau astea care cu băncile cu alea, nu-i problemă, că îţi dai seama că doar te cred că doar n-o să fii nebun tot să mă minţi şi să verific o din asta care e cu băncile, să te ghicesc o dată că nu e cu banca… şi să începem iar…urâte! Că eu mă ştiu…Ah! În secunda unu o rezolv imediat cu tine şi nu-mi trebuie nimic, nu fac nimic. E numai vorba de orgoliu şi de cuvânta cum între noi!
PT: Am înţeles!
C.A.: Nu încălzeşti pe nimeni cu bani, cu alea! Le iau în p…! E vorba de caracter, de respect şi alea! Adică dacă ne mai minţim şi noi iarăşi alea, când ai zis destul de bine şi am zis şi eu! Frate, mănânci şi tu acolo, mănânc şi eu, ce putem şi noi acolo!
PT: Da!
CA: Ai înţeles? Doar nu vrea nimeni gratis, nimic. Nu alea, nu nimic!
PT: Am înţeles!
CA: Adică să nu te pună dracul, tot cu faze de-a tale cu băncile, ba e prin bancă, ba e prin alea. Să ghicesc o dată că nu e cu banca! Ai înţeles?
PT: Am înţeles!
CA: Asta te pun în temă! Că după aia, tac şi gura şi…o să se întâmple o nenorocire mare şi nu ştii de unde vine! Că n-o să vin eu să-ţi crăp capul pentru ce? Alea! Fac eu belea pentru tine? Eşti un şoricel mic pentru mine! Ai înţeles? Dar ar fi duşmănia, că mă minţi şi că ai tupeu fantastic şi nu ţi-e frică de nimic, şi ţi-o fac pe dos de nu ştii ce e cu tine! O să stai numai în ghips toată vara! Dar nu vreau! Vreau atât, pur şi simplu vezi-ţi de ale tale, vezi-ţi de familie, fă ce vrea p… ta, fă să-ţi fie bine şi ţie…! Nu ţi-am zis asta destul de clar? Nu mă interesează ce, cum, ce, îţi faci tu talentul tău! Dar când şi când, nu vine de la sine, dă-ne şi nouă acolo câte o comandă! (….) O să te mai sun o dată (neinteligibil) mă fac că plouă, nu mă fac că nu ştiu că nu mi-ai răspuns şi o să te trezeşti deodată pe mine călare pe tine şi o să vezi ce iese atunci! Şi de ce? Pentru ce? Că eşti tu căpos sau eşti arogant şi nu răspunzi la mesaj? Într- adevăr îţi dau crezare poţi să fii pe dealuri, pe alea nu răspunzi pe secundă, dar îmi răspunzi imediat că doar iei telefonul! Cu telefonul faci comenzi, faci bani, faci legăturile… cu betoanele cu alea!
PT: Da!

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]