Atat de PERICULOASA, incat va sta in inchisoarea barbatilor ! “Asasina cu chip de înger”

Atat de PERICULOASA, incat va sta in inchisoarea barbatilor ! “Asasina cu chip de înger”

“Asasina cu chip de înger” din Austria, care a şocat lumea întreagă în 2012, după ce şi-a ucis soţul şi amantul, va fi mutată într-o închisoare pentru bărbaţi.

Estibaliz Carranza (38 de ani), una dintre cele mai atrăgătoare şi periculoase ucigaşe, va sta într-o închisoare pentru bărbaţi, scrie metro.co.uk.

 Un tribunal din Viena a condamnat-o în 2012 pe Estibaliz Carranza Zabala la închisoare pe viaţă, fiind ţinută totodată sub supraveghere psihiatrică.

“Asasina cu chip de înger”, aşa cum a denumit-o presa internaţională, i-a împuşcat pe cei doi bărbaţi şi i-a tăiat bucaţi cu motoferestrăul. Apoi a pus bucăţile în pungi de plastic şi le-a ascuns în pivniţă, acoperindu-le cu ciment. În iunie 2011, rămăşiţele lor au ieşit la iveală în urma introducerii de ţevi în zonă.

Prima victimă a femeii a fost soţul său, Holger Holz, de 32 de ani, pe care l-a ucis în 2008 pentru că nu accepta să se despartă.

Pe amant, Manfred Hinterberger, l-a omorât în 2010, după o ceartă la beţie. Estibaliz a fugit în Italia, unde a fost arestată. Era gravidă şi s-a măritat cu noul ei iubit în martie 2012, în puşcărie.

Ea va fi mutată de la Schwarzau, la 50 de mile distanță, la un centru special în Asten, în apropiere de orașul Linz din Austria. Închisoarea în care va sta Carrnaza are dotări de ultimă generaţie, iar ea este prima femeie care va fi transferată acolo, în mijlocul a 91 de bărbaţi foarte periculoşi. Autorităţile au anunţat că vor mai muta în locaţia respectivă câteva femei foarte periculoase.

Estibaliz Carranza Picture: CEN/Denise Auer

sursa aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]