BOMBA a fost ARUNCATA !!! MILIOANE DE ROMÂNI AȘTEPTAU acest ANUNȚ !

BOMBA a fost ARUNCATA !!! MILIOANE DE ROMÂNI AȘTEPTAU acest ANUNȚ !

Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu ARUNCA BOMBA !

Legea unitară a salarizării.

De când vor crește salariile până la 22.000 de lei

Legea unitară a salarizării va fi gata până în iunie, a anunţat, joi, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, care spune că nu va lucra pe legea tehnocraţilor, ci pe cea făcută de Rovana Plumb.

 

„Legea salarizării unitare va fi discutată cu partenerii sociali. Avem 32 de miliarde de lei prinse în următorii 3 ani pentru creşterile de salarii, începând din februarie. După ce terminăm cu bugetul de stat, pentru că asta e prioritatea zero pentru noi, vom intra în discuţii cu partenerii. Termenul dat e trimestrul al doilea, deci până în iunie suntem obligaţi să avem legea dată în Parlament. Nu avem de ce s-o amânăm, pornim de pe legea Rovanei Plumb, şi aceea trebuie un pic periată, dar nu vom merge pe legea tehnocraţilor. Acolo e o creştere de 19,5 miliarde de lei, noi am prognozat 32 de miliarde de lei”, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Ultima variantă a proiectului de lege a apărut în spatiul public în luna decembrie și urma să fie aplicat începand cu luna iulie 2017, la salariile cuprinse în proiect urmând să se ajungă în trepte, până în 2022. Proiectul Legii privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice propune 116 clase de salarizare, cel mai mic salariu în sectorul bugetar urmând să fie de 1.625 de lei, iar cel mai mare de 22.000 de lei.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]