BREAKING NEWS! S-a întâmplat acum! PRIMUL ROMÂN care a “spart” o BANCĂ din ROMÂNIA

BREAKING NEWS! S-a întâmplat acum! PRIMUL ROMÂN care a “spart” o BANCĂ din ROMÂNIA

Un client al BCR căruia i-a fost executată deja locuinţa luată pe credit a dat în plată creditul iar banca i-a acceptat cererea şi l-a anunţat că nu va mai avea nicio pretenţie faţă de datoria rămasă de achitat.

Primul român care a dat în plată cu succes. BCR i-a acceptat cererea, renunţă la orice pretenţie

Un client din Zimnicea al BCR este primul client al unei bănci, despre care se ştie până acum, care a avut succes după ce a notificat banca pe noua lege a dării în plată. Potrivit avocatului Adrian Cuculis, cel care l-a asistat, clientul BCR a depus notificarea de dare în plată la bancă în data de 13 mai, prima zi în care a intrat în vigoare legea.

“BCR a anunţat un client pentru care am depus notificare de dare în plată în data de 13 mai, că este de acord ca săptămâna ce vine să remită datoria reziduală. Mai pe scurt, l-au programat pentru a semna împreuna cu banca un act prin care BCR nu mai are niciun fel de pretenţie faţă de datoria rămasă restanta. De spus ca cel ce a dat în plată pierduse deja imobilul la executare silită”, a declarat Cuculis.

Directorul de comunicare al BCR, Ionuţ Stanimir, a confirmat pentru ECONOMICA.NET că banca a acceptat notificarea clientului din Zimnicea şi că nu va mai avea nicio pretenţie referitoare la restul datoriei clientului către bancă.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]