Caz incredibil în România. A dormit 3 luni pe holul unui spital, lângă fiica sa, acum are parte de o minune!

Caz incredibil în România. A dormit 3 luni pe holul unui spital, lângă fiica sa, acum are parte de o minune!

Ioana Lăcustă, o bătrână cât o mână de om, din Buzău, și-a închinat toată viața ei celor patru copii pe care i-a crescut încercată numai de greutăți. Un accident cumplit i-a arătat că răul poate îmbrăca și fețe mai grave. Fiica ei, Cecilia, a fost lovită de mașina unui militar, iar mama eroină nu s-a dezlipit de ușa salonului de spital vreme de trei luni. 

Devotamentul unei mame din Buzău ar putea impresiona pe oricine care ar afla de ce a fost în stare să facă în momentul în care unul dintre copiii ei s-a luptat să rămână în viață în urma unui accident rutier. Ioana Lăcustă și-a văzut fiica, pe Cecilia, agonizând pe șosea, având craniul spart pe mai multe porțiuni, după ce un militar încadrat la o Unitatea Boboc din Buzău a lovit-o puternic și a lăsat-o într-o baltă de sânge până la sosirea ambulanței.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală, iar alături de ea a stat tot timpul mama acesteia. Medicii au internat-o pe Secția de Terapie Intensivă și au băgat-o de urgență în operație.

lacusta

Ioana Lăcustă nu avea după ea decât o sacoșă, fără nici un schimb. Doctorii i-au spus să se aștepte la ce e mai rău, iar atunci a decis că nu va mai pleca de lângă fiica. Femeia a dormit vreme de 12 săptămâni pe holul Spitalului Floreasca, lângă secția de Terapie Intensivă, pe o bucată de carton, și a trăit mai mult din mila celor care o vedeau cum se topește pe picioare de la o zi la alta, la fel ca fiica ei, care nu-și mai revenea.

După cele trei luni, medicii au constatat că nu o pot scoate din starea vegetativă și au trimis-o acasă, la Buzău, unde bătrânica a fost nevoită să se îngrijească de ea ca de un copil mic.

”Numai eu știu cum o ridic și o spăl, nu mă întreabă nimeni cum fac rost de mâncare să-i dau, căci ea are nevoie doar de regim. Acum mi-e foarte greu pentru că a depășit 100 de kilograme și mai chem ajutoare ca s-o pun în scaunul cu rotile ca s-o scot afară. De fetița ei tot eu am grijă, pentru că soțul Ceciliei a părăsit-o după accident”, ne-a povestit mama eroină.

Ioana Lăcustă nu a renunțat la luptă niciodată și a făcut tot ce i-a stat în putere ca s-o vadă un om normal din nou. Perseverența ei a dat rezultate.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]