Cel mai sadic criminal din România. A omorât un copil şi l-a fiert în sodă caustică

Cel mai sadic criminal din România. A omorât un copil şi l-a fiert în sodă caustică

Ce pedepse a-ti da pentru astfel de indivizi?

Cel mai sadic criminal din România a ajuns în spatele gratiilor la trei ani după o crimă monstruoasă. El a ucis un copil apoi a distrus cadavrul.

Un copil de doar 4 ani a fost omorât în bătaie de iubitul mamei sale, pentru că acestuia i s-a părut că cel mic face crize necontrolate de isterie. După ce l-a lovit până cel mic a decedat, bărbatul l-a îngropat. Și-a cumpărat apoi sodă caustică și a fiert pe sobă trupul micuțului, până când din corpul celui mic nu a mai rămas decât o substanță gelatinoasă. A aruncat apoi totul în râu.

Faptele s-au petrecut în satul Zlagna, din comuna Bârghiș, judeţul Sibiu. Crima s-ar fi petrecut în urmă cu trei ani, însă anchetatorii au reușit să pună faptele cap la cap, iar duminică l-au reținut pe bărbatul considerat autorul crimei, iar luni l-au arestat preventiv.
Bărbatul de 44 de ani era în prezența mamei copilului, când a comis crima. “S-a reţinut că, în urmă cu trei ani, inculpatul Z.A. (în vârstă de 44 ani), aflându-se la domiciliul său din satul Zlagna, com. Bârghiş, jud. Sibiu, împreună cu concubina sa O.T.I. şi copilul acesteia, minorul L.A.V., în vârstă de 4 ani, deranjat fiind de o manifestare isterică a minorului, l-a introdus în casă şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona feţei şi a pieptului. Urmare a intensităţii loviturilor primite, minorului L.A.V. i s-a făcut rău, a vomat, în scurt timp s-a învineţit şi a decedat“, arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit acestora, după ce băiețelul a murit, iubitul mamei sale a săpat o groapă chiar în locuinţa sa, unde a introdus corpul micuțului, după care a plecat în Tg. Mureş, de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică.  S-a întors acasă, a dezgropat cadavrul, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi soda caustică şi, timp de mai multe ore, a întreţinut focul cazanului, până la momentul la care corpul copilului s-a transformat într-un lichid gelatinos.

Continuarea aici

 

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]