Cod galben de ninsori! Vezi zonele afectate!

Cod galben de ninsori! Vezi zonele afectate!

Cod galben de ninsori! Vezi zonele afectate!

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ninsoare
Marţi dimineaţă, pe mai multe sectoare de drumuri naţionale, în judeţele din sudul ţării, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ninsoare slabă, însă nu sunt semnalate blocaje şi nici probleme deosebite de vizibilitate în trafic, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Ninge şi pe A1 Bucureşti – Piteşti, însă carosabilul este umed şi nu s-a depus strat de zăpadă, acţionându-se cu utilaje de deszăpezire şi împrăştiere a materialului antiderapant.

Pe A3 Bucureşti – Ploieşti ninge, de asemenea, iar pe alocuri s-a depus un strat subţire de zăpadă, însă traficul rutier se desfăşoară fără probleme, acţionându-se cu utilaje de deszăpezire şi împrăştiere a materialului antiderapant.

Se circulă în condiţii de iarnă pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, unde ninge abundent, centrul Infotrafic anunţând că angajaţii de la drumuri acţionează în zonă pentru curăţarea şoselei. Potrivit sursei citate, între kilometrii 265 – 280 ninge abundent, iar angajaţii de la drumuri acţionează pentru curăţarea părţii carosabile.

Vezi aici

nin-640x640

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.