Coincidenţă CUTREMURĂTOARE. Ce sărbătorea Dan Condrea chiar în ziua în care a MURIT

Coincidenţă CUTREMURĂTOARE. Ce sărbătorea Dan Condrea chiar în ziua în care a MURIT

Detaliul HALUCINANT din viaţa fostului patron Hexi Pharma

Dan Condrea a MURIT în ziua în care aniversa CĂSĂTORIA.

Un amănunt uluitor, scăpat din vedere de aproape toată lumea, apare pe pagina de Facebook a Ulianei Ochinciuc, femeia alături de care Dan Condrea şi-a petrecut ultimii ani de viaţă: Uliana şi Condrea s-au căsătorit pe 22 mai 2012. În 22 mai 2016, ziua în care patronul de la Hexi Pharma intra cu maşina într-un copac de pe şoseaua Buftea-Corbeanca şi murea pe loc, se împlineau practic patru ani de la nunta lor din Republica Moldova, eveniment discret, intim, la care a participat doar familia miresei din raionul Ungheni.

În seara zilei în care ar fi trebuit să aniverseze patru ani de căsnicie cu tatăl băieţelului său David, Uliana Ochinciuc (Condrea), medic oftalmolog în vârstă de 32 de ani din Republica Moldova, era chemată să recunoască cadavrul desfigurat al soţului său Dan Condrea. Se spune că, în seara respectivă, l-ar fi identificat după haine şi câteva aluniţe. Luni dimineaţă a mers la IML şi l-a mai identificat încă o dată pe bărbatul care, cel puţin din punct de vedere financiar, îi schimbase radical viaţa.

„Sănătatea este o comoara pe care puţini ştiu să o preţuiască deşi aproape toţi se nasc cu ea” (Hippocrate), posta Uliana pe Facebook, cu puţin timp înainte de izbucnirea scandalului dezinfectanţilor diluaţi, scandal care a scos la iveală faptul că firma dirijată de soţul său dilua produsele dezinfectante pe care le livra către sute de spitale chiar şi de 2000 de ori (dezvăluirile au fost pornite de către jurnalistul Cătălin Tolontan şi Gazeta Sporturilor).

Sursa. 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]