DECLARAŢIA ZILEI ! Dacian Cioloş, despre INAMICII României

DECLARAŢIA ZILEI ! Dacian Cioloş, despre INAMICII României

Fostul premier al României, Dacian Cioloş, a postat un mesaj pe pagina sa personală de Facebook, în care vorbeşte despre „inamicii României“ şi despre protestele din stradă.

„România se străduieşte de ani de zile să arate că este în măsură să-şi asigure independenţa Justiţiei şi Statul de Drept şi când, în sfârşit, acest lucru se întâmplă, o mână de politicieni încearcă să submineze această realizare. Din păcate, ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, arată că “inamicii României” pe acest subiect erau în interiorul ţării nu în afara ei, cum în mod fals au lăsat unii să se înţeleagă.“  a declarat Dacian Cioloş.

„Protestul în stradă al atâtor mii de români a arătat că progresele obţinute în lupta anticorupţie nu mai pot fi şterse cu buretele, pe ascuns, prin Ordonanţe de urgenţă scrise cu dedicaţie pentru o mână de politicieni.“ a continuat acesta.

„Am încredere că progresele obţinute în Justiţie sunt ireversibile cât timp cei mulţi, care cred în dreptate, nu vor ceda celor câţiva care vor să-şi “cumpere” puţină libertate.“

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]