Declaraţii contradictorii ale martorilor în cazul morţii lui Condrea. Ce s-a întâmplat înainte de accident

Declaraţii contradictorii ale martorilor în cazul morţii lui Condrea. Ce s-a întâmplat înainte de accident

Mai multe declaraţii de martori legate de moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, aruncă o şi mai mare incertitudine asupra felului în care s-a produs accidentul ce a dus la moartea acestuia duminică, pe drumul dintre Buftea şi Corbeanca.

Primul om care a ajuns la locul impactului dintre mașina Hexi Pharma și un copac a fost, potrivit secundatv.ro, un biciclist. Acesta, un om de afaceri care locuiește în zonă și se plimbă de plăcere cu bicicleta, chiar a făcut câteva fotografii care, întâmplător, au surprins chiar momentul dinaintea impactului violent soldat cu moartea lui Dan Condrea, cercetat din cauza scandalului dezinfectanţilor diluaţi vânduţi spitalelor.

“Mă plimbam cu bicicleta. Înainte de accident, tocmai luasem o pauză și îmi fotografiam bicicleta ca să trimit poza unui prieten pe Facebook. În acel moment am auzit o bubuitură puternică. Am ridicat privirea și am văzut cum zboară prin aer tot felul de obiecte, de resturi de mașină și de pietre. Ca să fie clar, eu nu am văzut cum s-a produs accidentul, doar am auzit puternica bubuitură și am văzut efectul impactului. Eram la circa 300 de metri pe sensul de mers al mașinii; dacă eram mai aproape, cred că mă lovea vreo planetară în cap. Imediat m-am urcat pe bicicletă și m-am grăbit către locul accidentului, ca să dau primul ajutor. Cred că am ajuns în maxim un minut, timp în care nici nu a trecut și nici nu m-a depășit vreo mașină. Am ajuns primul la locul accidentului. La puțin timp a ajuns o mașină în care era o femeie și o fetiță. Împreună cu femeia am mers la resturile autoturismului ca să dăm primul ajutor. (…) Nu era nimeni în mașină și nici prin iarba foarte mare din jur. După ceva timp femeia mi-a spus că l-a găsit pe om sub mașina contorsionată. Repet: așa ceva nu am văzut în viața mea. (…) Apoi femeia a găsit portofelul și telefonul bărbatului. Telefonul era plin de țărână.  (…) La câteva momente după accident a ajuns o mașină de Poliție dinspre Corbeanca – nu de la apelul nostru, ci pentru că circulau prin zonă, tocmai făcuseră un schimb de tură. ISU a venit la un sfert de oră și Salvarea mult mai târziu, nu cum se spune, în 10 minute. În timp ce așteptam salvarea, femeia mi-a spus că mașina circula cu viteză foarte mare, de peste 140 km/h, când a trecut pe lângă ea. Și că bărbatul vorbea la telefon”, a povestit martorul, care a preferat ca identitatea sa să rămână secretă.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]