Deținut prins, după o evadare ca-n filme, în Bucureşti

Deținut prins, după o evadare ca-n filme, în Bucureşti

Un bărbat aflat în arest preventiv la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a reuşit să scape din celulă după ce a pretins că este o altă persoană. El a fost prins după o zi.

Bărbatul evadat marți a a fost pus în urmărire și a fost prins în cursul zilei de miercuri. ”În urmă cu puțin timp, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București l-au prins pe bărbatul care în după-amiaza de 24 mai 2016 a evadat din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, se arată într-un comunicat al MAI.

Marţi, în jurul orelor 18.15, un bărbat aflat sub puterea unui mandat de arestare preventivă şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a evadat atribuindu-şi identitatea altei persoane private de libertate, ce urma să fie pusă în libertate la expirarea ordonanţei de reţinere.

Din primele verificări a rezultat că bărbatul a evadat în momentul în care a fost declanşată procedura de punere în libertate a celui reţinut şi i-a indus în eroare pe agenţi, declarându-şi în mod fals identitatea. Mai mult, s-a îmbrăcat în hainele celuilalt bărbat şi având asupra sa documentele celui ce urma să fie pus în libertate şi profitând şi de o asemanare fizică cu acela, a fost pus în libertate în mod eronat.

În prezent, față de acesta sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evadare și fals privind identitatea.

Continuarea aici 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]