Din păcate,vesti triste de laspital. Maestru Sebastian Papaiani

Din păcate,vesti triste de laspital. Maestru Sebastian Papaiani

Actorul de 79 de ani a suferit, săptămâna trecută, o intervenţie chirurgicală şi se reface la Secţia DE Neurochirurgie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. Sebastian Papaiani a fost internat pe 23 mai la Secţia Neurologie a aceluiaşi spital după ce a suferit un accident vascular cerebral minor, aşa cum a anunţat, într-un comunicat, familia maestrului.

Potrivit apropiaţilor, lui Papaiani i s-ar fi făcut rău în baie, iar soţia sa l-ar fi găsit căzut şi a chemat Salvarea. În cădere, actorul a suferit lovituri şi la nivelul capului, iar efectele acestora au necesitat intervenţia chirurgicală, susţin, pentru „ring“, aceleaşi surse. „Nu vă pot spune că acum e bine, pentru că dânsul a suferit totuşi un accident vascular cerebral, deci nu are cum să fie aşa de bine”, ne-au explicat cei care au reuşit să-l vadă recent pe patul de spital.

“Cine a trecut prin asta înţelege despre ce e vorba”

Dacă pe 27 mai maestrul spera să fie externat în câteva zile, iată că a trecut mai bine de o săptămână şi se află tot în spital. „El spune, într-adevăr, că se simte bine, dar situaţia lui reală o ştiu doar medicii. Sebastian Papaiani se află în atenţia prof. univ. dr. Gabriel Iacob, medic primar neurochirurg, doctor în medicină, şeful Secţiei Clinice Neurochirurgie 2 şi şeful Clinicii de Neurochirurgie – UMF «Carol Davila». Le-a zâmbit prietenilor care l-au vizitat în weekend, au stat de vorbă, le-a zis că se simte mai bine, dar are momente când, normal… Era sub efectul medicaţiei, cu perfuzia în mână. Conştientizează tot ce i se spune, poţi dialoga cu el, nu asta e problema. Cine a trecut prin asta înţelege despre ce e vorba. Apropiaţii n-au stat mult lângă patul lui, l-au mângâiat şi i-au zis să se facă bine pentru că îl aşteaptă cinci spectacole cu piesa «Amadeus», programate în septembrie. Toată lumea speră să se facă bine”, au relatat martori oculari pentru ring.

“Buletinul meu de identitate expiră abia în 2041”

Pentru că discreţia e maximă, incidentul a fost aflat de mass-media cu două zile întârziere. Pentru a-şi linişti admiratorii, Sebastian Papaiani a publicat atunci o declaraţie pe pagina lui de socializare: „Vă mulţumesc mult pentru gândurile bune şi mesajele voastre de încurajare. Vreau să vă liniştesc şi să vă anunţ că mă simt bine şi datorită personalului medical de aici, de la Spitalul Universitar, aş spune chiar în siguranţă.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]