“Dinamo mi-a ucis soţul!” ACUZATII INCENDIARE…

“Dinamo mi-a ucis soţul!” ACUZATII INCENDIARE…

“Dinamo mi-a ucis soţul!” ACUZATII INCENDIARE…

Nathy Ekeng, soţia lui Patrick Ekeng, îi acuză pe cei de la DINAMO că sunt răspunzători pentru decesul jucătorului. Nathy Ekeng se plânge şi că şefii lui Dinamo nu i-au plătit cei 52.000 de euro promişi, banii pe care Ekeng ar fi trebuit să-i încaseze până la finalul contractului.

La 8 luni de la decesul lui Patrick Ekeng, soţia acestuia îl face răspunzător pe medicul Liviu Bătineanu pentru moartea soţului său. Nethy Ekeng spune că jucătorul ar fi supravieţuit, dacă ar fi fost resuscitat imediat după ce s-a prăbuşit pe teren. În plus, Nathy Ekeng susţine că Patrick nu avea probleme cu inima, în ciuda raportului făcut de Insitutul de Medicină Legală:

”Nu am primit cei 52.000 de euro. Dinamo mi-a ucis soţul. Dacă doctorul de la Dinamo l-ar fi resuscitat pe Patrick pe stadion şi stabilizat, apoi l-ar fi trimis la urgenţe, el ar fi fost în viaţă. Au pierdut timp trimiţând o targă şi apoi ambulanţa. Era prea târziu pentru a-l resuscita.

Deci Dinamo mă va revedea în curand. Acum mă descurc cu ajutoarele pe care oamenii mi le oferă.

Patrick nu avea probleme medicale. Doctorul de la Dinamo nu a făcut nimic ca să-l resusciteze. Toată lumea a văzut la televizor că el a murit înainte să plece ambulanţa. Soţul meu a jucat în Spania, în Franţa, unde medicii echipelor de fotbal sunt foarte riguroşi. Problemele cu inima sunt o invenţie. Dacă era aşa, de ce Dinamo ar fi acceptat să semneze un contract cu un jucător bolnav? Nu există controale medicale înainte de semnarea unui contract?”, a declarat Nathy Ekeng .

Patrick Ekeng a decedat pe 6 mai 2016, după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului cu Viitorul, scor 3-3. Jucătorul a fost resuscitat abia la spital, deoarece ambulanţa care l-a transportat nu avea defibrilator. Ulterior, IML a susţinut într-un raport că jucătorul avea mari probleme cu inima.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]