E milionar, are patru conturi în bănci și o locuință de lux, dar cerșește pe străzi

E milionar, are patru conturi în bănci și o locuință de lux, dar cerșește pe străzi

Pappu Kumar își duce veacul cerșind pe străzile orașului Patna din statul Bihar. În opt ani, acesta a reușit să-și facă o adevărată avere din mila trecătorilor: are sute de mii de dolari în conturi bancare și o proprietate de lux.
Deși la prima vedere chiar pare un biet cerșetor, Pappu Kumar e de fapt mult mai bogat decât alți cetățeni ce au un venit mediu în țara lui, fiind milionar în bani indieni. Acesta are în patru conturi în banci în care are 500.000 de rupees, echivalentul a 7.500 de dolari, și o locuință a cărei valoare se ridică la 12 milioane de rupee, echivalentul a 185.000 de dolari.

Mai mult, el a ajuns chiar să împrumute mai mulți afaceriști locali din zonă, cărora le cere dobândă pentru suma împrumutată, reușind astfel să-și rotunjească veniturile. Până acum el i-a împrumut cu un milion de rupee (n.r-15.000 de dolari). În ciuda faptului că ar putea să trăiască liniștit din banii strânși, tânărul nu vrea însă să renunțe la cerșit.

Cu toate acestea, Pappu spune că nu așa își vedea viitorul, stând pe străzi cu mâna întinsă. El a făcut liceul și urma să meargă la facultate să studieze ingineria, însă a suferit un accident care l-a lăsat paralizat parțial. La scurt timp, după acest trist eveniment tatăl lui a murit și a fost renegat de restul familiei. Astfel, el nu a avut nici o altă opțiune decât să cerșească pentru a supraviețui.

„Mi-am luat examenele cu note mari. Visul meu era să sutdiez ingineria și chiar încercam să fac asta, însă, între timp, am avut un accident grav care m-a lăsat paralizat.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]