Erau insarcinate in aceeasi luna cand s-au pozat asa, iar acum au recreat imaginea impreuna cu bebelusii loc. Cum arata cele doua femei la doua luni dupa ce au devenit mamici

Erau insarcinate in aceeasi luna cand s-au pozat asa, iar acum au recreat imaginea impreuna cu bebelusii loc. Cum arata cele doua femei la doua luni dupa ce au devenit mamici

In noiembrie anul trecut, Chontel Duncan si Natalie Smith au devenit cunoscute in toata lumea dupa ce au postat o fotografie cu burticile de gravide.

 

Fotografia postata pe Instagram, in care o instructoare de fitness, Chontel Duncan si prietena ei Natalie Smith isi etalau burticile de gravide a devenit virala pe internet, oamenii fiind socati de diferenta dintre cele doua.

Poza a fost postata pe Instagram in noiembrie de catre Chontel, la vremea respectiva fiind insarcinata in 5 luni. Femeia din dreapta este prietena ei, Natalie, iar atunci sarcina era cam cu 4-5 saptamani mai avansata decat cea a lui Chontel.

Desi era o diferenta atat de mica intre cele doua, Natalie avea o burtica destul de proeminenta, in timp ce a lui Chontel abia ca se observa.

 “Corpul reactioneaza diferit in timpul sarcinii, dar asta nu inseamna ca una din noi face ceva gresit sau nesanatos. Amandoua avem o sarcina cat se poate de normala“, a scris Chontel Duncan in descrierea pozei.

Cele doua prietene au recreat recent poza virala, de data aceasta cu cei doi bebelusi.

Intr-un interviu dat dupa ce au devenit mamici, Natalie a declarat ca a ramas total socata de reactiile pe care le-a starnit poza. “Imaginea demonstreaza ca doua persoane pot avea doua sarcini diferite. Nu conteaza cum arati, asta nu inseamna ca nu esti sanatoasa”, a marturisit Natalie.

Mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]