EXCLUSIV / Ce au ridicat procurorii aseară din casa lui Dan Condrea

EXCLUSIV / Ce au ridicat procurorii aseară din casa lui Dan Condrea

Dan Condrea a murit duminică seară într-un accident rutier. Procurorii care se ocupă de cazul morții suspecte a patronului Hexi Pharma au mers în aceeași seară la domiciliul acestuia, pentru a o audia pe soție și pentru a ridica probe de la fața locului.

Procurorii nu au putut să o audieze ieri seară pe Uliana Ochinciuc, soția lui Dan Condrea, deoarece aceasta era în stare de șoc și luase calmante. Acasă la patronul Hexi Pharma au ajuns rude ale acesteia, care au avut grijă de ea. Uliana urmează să fie audiată astăzi de procurori, dacă starea femeii va permite acest lucru.

Procurorii au ridicat aseară probe din casa lui Dan Condrea: o periuță de dinți și un pieptene. Vor fi prelevate probe biologice (urme de salivă din periuța de dinți, respectiv urme de piele și păr din pieptene), care vor fi comparate cu probele ADN din țesuturi. De precizat că ADN-ul patronului Hexi Pharma nu se află în baza de data a procurorilor.

Dan Condrea a decedat într-un accident de maşină care a avut loc, duminică seara, în jurul orei 18.30, în Ilfov, între localitățile Buftea şi Corbeanca. Trupul desfigurat al șoferului se află la IML, pentru stabilirea cauzei morții și a identității certe.

Sursa.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]