Fata violată de cei şapte tineri din Vaslui, la un pas de PUȘCĂRIE. Ce faptă GRAVĂ a comis

Fata violată de cei şapte tineri din Vaslui, la un pas de PUȘCĂRIE. Ce faptă GRAVĂ a comis

Tânăra din judeţul Vaslui care a fost violată de şapte tineri ar putea avea mari probleme cu legea, fiind pasibilă de o pedeaspă de până la trei ani de puşcărie.

Fata a călcat grav pe bec după ce SPYNEWS a dezvăluit că logodnicul ei,aflat la muncă în străinătate, flirtează în spaţiul virtual cu alte femei.

Tânăra din judeţul Vaslui care a fost violată de şapte ţărani ar putea avea mari probleme cu legea, fiind pasibilă de o pedeaspă de până la trei ani de puşcărie.
Raluca M. a călcat grav pe bec după ce SPYNEWS a dezvăluit că logodnicul ei, Petru, aflat la muncă în străinătate, flirtează în spaţiul virtual cu alte femei. În încercarea disperată de a afla ce discută viitorul soţ cu altele, Raluca a accesat ilegal contul de Facebook al bărbatului şi le-a luat la rost pe prietenele virtuale ale acestuia. “De când vă cunoaşteţi? Ce ţi-a propus? De ce discuţi cu el, dacă ştii că are iubită?” – sunt doar câteva dintre întrebările la care Raluca spera să primească răspunsuri. În momentul în care interlocutoarea Ralucăi i-a explicat acesteia că logodnicul ei a susţinut că este burlac şi că i-a propus să se întâlnească, tânăra a luat foc: “Vreau să îmi dai toate conversaţiile voastre! Te rog, vreau să le văd, pentru că el le-a şters şi eu nu le pot vedea…”

Chiar dacă, omeneşte vorbind, atitudinea Ralucăi este de înţeles, din punct de vedere penal, fapta ei poartă o denumire ce dă fiori reci pe şira spinării: “Accesul ilegal la un sistem informatic”. Infracţiune care, potrivit legii, “se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă”.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]