FIERB toate casele de schimb! ŞOC VALUTAR în ROMÂNIA!

FIERB toate casele de schimb! ŞOC VALUTAR în ROMÂNIA!

Cursul de schimb a sărit, joi, de 4,54 lei/euro pe piaţa interbancară, cel mai ridicat nivel de la sfârşitul lunii ianuarie, potrivit cotaţiilor Bloomberg.

Bani

Moneda euro s-a apreciat continuu faţă de leu de la deschiderea şedinţei interbancare de joi, iar cursul a urcat, în jurul orei 11:05, peste 4,54 lei, cel mai ridicat nivel atins pe internbancar de la sfârşitul lunii ianuarie.

Leul s-a depreciat cu 7,8 bani din 27 aprilie, când euro se tranzacţiona la 4,4625 lei. Moneda românească a fost afectată în ultimele săptămâni de temerile privind efectele legii dării în plată, iar în ultimele zile activele financiare româneşti au resimţit efectul rumorii de pe pieţele financiare internaţionale cu privire la un eventual Brexit.

Euro s-a tranzacţionat, joi, pe interbancar, în intervalul 4,5311 – 4,5404 lei, după ce a închis miercuri la 4,5342 lei, potrivit cotaţiilor Bloomberg.

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, miercuri, un curs de referinţă de 4,5325 lei/euro, 4,1838 lei/franc elveţian şi 4,0379 lei/dolar. Euro a atins astfel un nou record al ultimelor patru luni şi jumătate la cursul oficial. Francul ajunge la cel mai ridicat nivel al anului. Cursul BNR leu/euro a crescut cu un ban pe zi începând de luni, 13 iunie.

Mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]