Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a recunoscut tot. Știa de rețeta diluată a dezinfectanților

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a recunoscut tot. Știa de rețeta diluată a dezinfectanților

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a recunoscut în fața procurorilor că știa că substanțele vândute spitalelor erau diluate, după o rețetă a fostului patron, Dan Condrea. Flori Dinu a fost reținută vineri seară, după ce a fost audiată la Parchetul General.

Femeia a mărturisit în fața procurorilor, faptul că știa că substanțele dezinfectante vândute spitalelor erau diluate. Diluarea era făcută după o reţetă impusă direct de Dan Condrea. Flori Dinu a fost audiată timp de trei ore vineri seara, înainte de a fi scoasă în cătușe din Parchetul de pe lângă instanța supremă.

Ea le-a spus procurorilor că Dan Condrea era singura persoană care lua decizii și care intervenea în procesul de fabricație. El se ocupa de calitatea produselor și de livrarea la timp către spitale.

Directorul Hexi Pharma a recunoscut că știa că dezinfectanții sunt diluați, potrivit unei rețete impuse chiar de Dan Condrea, dar cu toate aceasta, testele de eficiență a diluanțelor ieșeau bine.

Flori Dinu a fost reținută vineri seară, după ce a fost luată cu mandat şi dusă la Parchetul General, unde a fost audiată în calitate de suspect în dosarul dezinfectanţilor diluaţi. Flori Dinu este prima persoană care are calitatea de suspect în dosarul Hexi Pharma.

Odată cu decesul lui Dan Alexandru Condrea, patronul Hexi Pharma Co, compania care dilua dezinfectanţii destinaţi spitalelor, atenţia procurorilor s-a îndreptat spre directorii şi rudele din spatele afacerii. Este vorba despre administrator, directorul de producţie şi manager. Astfel, patru femei şi un director, cu origini basarabene, sunt principalele “ţinte” în ancheta Parchetului de pe lângă Înalta Curte şi Casaţie (PICCJ) privind falsificarea compoziţiei dezinfectanţilor, aşa cum au precizat surse din anchetă .

Citeste mai mult aici

 

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]