Gata! S-a decis! Alina Borcea este DISPERATĂ. Cristi Borcea a lăsat-o

Gata! S-a decis! Alina Borcea este DISPERATĂ. Cristi Borcea a lăsat-o

Alina Vidican s-ar putea să spună “Adio!” vieţi de huzur pe care a dus-o alături de Cristi Borcea când i-a fost amantă sau soţie. Alina s-ar putea să nu se aleagă cu nimic din averea pe care o are Cristi Borcea. Şi asta pentru că fostul şef dinamovist nu-i oferă decât o sumă de bani pentru creşterea celor doi copii ai lor, în America.

Cristi Borcea vrea un divorţ rapid la notar,, pentru a-şi putea vedea liniştit de relaţia pe care o are cu Valentina Pelinel, scrie click.ro. “S-a semnat o procură premergătoare între Alina şi Cristian Borcea, în care s-au stabilit unele condiţii ale divorţului. Procura este pentru introducerea acţiunii la notar, divorţul urmând să se pronunţe în termen de 30 de zile”, a declarat avocata lui Cristi Borcea, Lilica Poppa. Fostul boss dinamovist aşteaptă acum un semn de la soţia sa, plecată luna trecută în America, pentru a putea deveni un bărbat liber. Alina trebuie să anunţe când se întoarce în ţară pentru a depune din timp procura la notar.
În plus, actuala soţie trebuie să fie de acord nu numai cu separarea oficială, ci şi cu condiţiile impuse de Borcea. “I-a oferit doar o sumă lunară pentru întreţinerea celor doi copii ai lor în America, însă şi aici are pretenţii de la ea. Cei mici, Alexandru şi Gloria, vor trebui să meargă la grădiniţe şi şcoli de stat, pentru că el nu va plăti decât lecţii particulare sportive sau alte activităţi pe care vor dori să le facă copiii lui. Probabil, ea va trebui să-şi găsească un loc de muncă”, au dezvăluit surse din apropierea familiei Borcea.

Alina nu primeşte nici o proprietate de la Borcea, pentru că nu au cumpărat nimic împreună, în timpul căsniciei. Şi apartamentul în care stă acum la Miami, care valorează milioane de euro, este tot pe numele lui. Timişoreanca a rămas şi fără afacerea de care se ocupa în România, ştrandul, pe care i l-a predat Mihaelei Borcea, înainte să plece din ţară.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]