Gestul făcut de Scărlătescu în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”. Concurenților nu le-a venit să creadă de ce e în stare

Gestul făcut de Scărlătescu în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”. Concurenților nu le-a venit să creadă de ce e în stare

Competiția este din ce în ce mai strânsă la „Chefi la cuțite”, iar jurații tot mai deciși și câștige. Chef Scărlătescu uimește pe toată lumea, atunci când face o improvizație spectaculoasă de față cu ceilalți concurenți.

Confruntarea de luni, 30 mai, le aduce echipelor o provocare de fine-dining: realizarea unui meniu de startere de eveniment, care va fi jurizat de organizatori de evenimente și oameni din domeniu, obișnuiți cu astfel de preparate și extrem de atenți la detalii.

Cele trei echipe se vor întrece în realizarea unor platinguri arătoase, care să le ofere totodată invitaților o explozie de gustori și arome. Fiecare va încerca să epateze în farfurie, sub atenta îndrumare a chefului, astfel că prin fața invitaților se vor perinda preparate exotice, de la creveți panko, la crème brûlée cu foie gras și trufe sau kobachi din ton.

Mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]