Horoscopul NOROCOSILOR la BANI in luna Februarie

Horoscopul NOROCOSILOR la BANI in luna Februarie

Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie din punct de vedere financiar:

 

Berbec

Nativii zodiei Berbec nu trebuie să-și facă probleme din punct de vedere financiar. Majoritatea au în lucru niște proiecte foarte bune, iar rezultatul îi va fi răsplăti înzecit. Totuși, nu trebuie să exagereze cu cumpărăturile și cu aruncarea banilor în stânga și dreapta.

Taur

Luna februarie nu vine cu vești prea bune pentru acest semn astral. Apar niște cheltuieli destul de mari, de care ai crezut că ai scăpat, și care te vor face să te gândești de două ori înainte să vrei să cumperi ceva. Fii cumpătată și totul va fi bine.

Gemeni

Gemenilor li se pregătește o reușită pe plan profesional. Aceasta va veni împreună cu o mărire de salariu, bani pe care o să vrei să-i pui deoparte pentru că lunile viitoare trebuie să iei parte la un eveniment care implică cheltuieli mari.

Rac

Nativii Rac au economii dar nu trebuie să exagereze cu cheltuielile. În plus, în următoarele două luni nu sunt programate investiții pentru ei. Acest lucru înseamnă că suma de bani economisită va crește de la lună la lună, atâta timp cât și tu ești cumpătată.

Leu

Dacă lunile trecute ai făcut economii, în luna februarie nu trebuie să-ți faci griji pentru resursele financiare. Vei primi o sumă frumușică de bani de la o rudă, pe care vei ști cum s-o administrezi.Totuși, ai grija că banii se duc la fel de repede precum vin.

Fecioară

Zodia perfectă nu se confruntă niciodată cu probleme de ordin financiar, așadar, luna februarie va fi la fel de prosperă. Știi în ce să investești pentru ca profitul să fie mereu pe plus, dar mai știi și că nu trebuie să te întinzi mai mult decât îți este plapuma.

Balanță

În această lună trebuie să organizezi un eveniment personal, cum este botezul copilului, care implică cheltuieli destul de mari. De aceea, te vei limita la cât ai, pentru că nu vrei să ai mai târziu datorii. Totuși, dacă este necesar, poți face un mic împrumut.

Scorpion

Problemele din ultima perioadă te fac să acorzi o atenție deosebită banilor. Începi să strângi punga și acest lucru poate avea o influență negativă asupra familiei care încearcă să te sprijine dar tu le refuzi ajutorul. Gândește-te bine la ce economii vei face luna asta.

Săgetător

Este posibil ca luna asta să primești prima aia pe care o aștepți de ceva timp. Dar, chiar dacă nu ai mare nevoie de bani pentru că te descurci cu cât ai, banii sunt mereu bine primiți, mai ales dacă sunt roadele muncii.

Capricorn

Schimbarea locului de muncă a venit și cu rotunjirea veniturilor lunare. Pentru tine, care obișnuiești să faci economii și să nu te întinzi decât atunci când nu este cazul, fiecare lună este destul de bună din punct de vedere financiar. Tu nu te plângi niciodată că nu ai bani.

Vărsător

Semnul astral cu situația financiară deficitară în acest început de lună, Vărsătorul încearcă să-și calculeze fiecare ban cheltuit și să facă economii mai stricte în perioada următoare. În plus, este posibil să fie nevoie să te împrumuți de la prieteni ca să poți merge la o petrecere din familie.

Pești

În ultimele două luni, nativii Pești au fost în impas financiar. Acum veniturile sunt mai mari și reușești să te descurci mai bine. Totuși, ai grijă ca proiectele de viitor să aibă o finalitate și rezultatele să fie pe măsură.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]