Iata cine VA PUNE MANA pe AVEREA de 700 de milioane de euro a lui Dan Adamescu

Iata cine VA PUNE MANA pe AVEREA de 700 de milioane de euro a lui Dan Adamescu

Luni seara, la vârsta de 68 de ani, Dan Grigore Adamescu și-a dat ultima suflare într-un spital din exteriorul Penitenciarului Jilava. Acum, soția și cei doi fii proveniți din căsnicii anterioare, se bat pe 700 de milioane de euro.

Celebrul afacerist, proprietar al publicațiilor România liberă și Academia Cațavencu, avea grave probleme de sănătate și fusese condamnat în mai 2016, la 4 ani și 4 luni de închisoare într-un caz de corupție. ”Magnatul Asigurărilor”, așa cum fusese numit Adamescu, avea o poveste de familie încâlcită, iar spre final lucrurile se complicaseră și mai tare.

Sătulă de situația umilitoare în care ajunsese din cauza partenerului de viață, Carmen a intentat divorț în 2015 la Judecătoria Sectorului 1, și a considerat că, după 12 de ani de căsnicie și 10 ani de concubinaj, suma 350 de milioane de euro, adică jumătate din imperiul Adamescu, ar fi una corectă și onorantă, care să-i șteargă lacrimile și să uite de tot ”calvarul”.

Și nu doar ea se va lupta pentru bogăția vâlceanului, ci și cei doi băieți provenițio din căsătorii anterioare. După cum se știe, Adamescu are un fiu din prima căsătorie, pe nume Alexander, școlit prin străinătate, iar văduva are și ea un băiat, pe nume Rani, dintr-o căsătorie despre care nu se știu prea multe. Unele surse spun că primul ei soț ar fi fost un student turc, altele că acesta era un arab misterios. Rani, un adevărat ”crai de Dorobanți” poartă numele de Adamescu, dar și pe cel de fată, al mamei sale, și anume Palade.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]