In caz de razboi, nimeni nu scapa de mobilizare!

In caz de razboi, nimeni nu scapa de mobilizare!

In caz de razboi, nimeni nu scapa de mobilizare!

In caz de razboi, nimeni nu scapa de mobilizare, nici macar cei care fug in alte tari sau se afla deja in afara Romaniei. In cazul unui razboi in care ar fi implicata si Romania, toti tinerii cu varste cuprinse intre 20-35 ani, vor fi chemati la inrolare. In cazul in care incercati sa fugiti in strainatate, veti fi deportati inapoi catre Romania pentru mobilizare. Majoritatea tarilor din Europa sunt membre NATO, iar asta inseamna ca veti fi expulzat in caz de razboi. De asemenea, tarile care nu sunt membre NATO, respecta toate actiunile NATO si de asemenea, sunt in colaborare cu acestia. In acest caz se afla tari neutre precum: Elvetia, Suedia, care nu sunt implicate in NATO, dar in cazul unui razboi, expulzeaza dezertorii.

In cazul in care Rusia ataca Romania
Vom fi sustinuti de catre toti membri NATO, iar in cel moment se va instala o celula de criza care ar implica din start toate tarile membre NATO. De asemenea, chiar daca NATO nu intervine in cazul unui razboi intre Rusia si Romania (dar cel mai cert, ar interveni), atunci am avea sustinerea Uniunii Europene, care de asemenea, isi apara statele membre UE.

Razboiul poate porni din Polonia
Romania nu este principala posibila tinta a Rusiei, ci mai degraba Polonia este principala posibila tinta a Rusiei. Mai mult de atat, Polonia urmeaza a primi armament in valoare de 30 de milioane de dolari, lucru ce il inraieste si mai tare pe Vladimir Putin.
In cazul in care Polonia este atacata de Rusia, atunci Romania va fi implicata direct iar trupele armate romane sunt obligate sa participe pentru apararea Poloniei.

„Poti fugi, dar nu te poti ascunde”

Continuarea aici

armata

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]