Începe proba scrisă la Academia de Poliţie. Pe liste sunt înscrişi peste 2.800 de candidaţi. Când se afișează rezultatele

Începe proba scrisă la Academia de Poliţie. Pe liste sunt înscrişi peste 2.800 de candidaţi. Când se afișează rezultatele

La Academia de Poliţie începe, vineri, de la ora 9.00, proba scrisă la limba română, istorie şi o limbă străină, rezultatele finale urmând să fie afişate pe 9 august. Pe listele celor admişi pentru proba scrisă se află 2.860 de candidaţi.

Candidaţii la Academia de Poliţie sunt împărţiţi în două serii: unii dau examen vineri, iar alţii sâmbătă. În ambele zile, proba scrisă începe la ora 9.00 şi se încheie la ora 13.00.

Candidaţii trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate şi legitimaţia de concurs, potrivit regulilor examenului. Este interzis accesul în sala de examen cu telefoane mobile sau alte mijloace tehnice de comunicare sau cu materiale bibliografice. Pentru completarea grilei de răspuns se va folosi numai stilou/pix cu cerneală/pastă de culoare albastră, precizează organizatorii concursului.

Pentru anul şcolar 2016/2017 au fost aprobate 300 de locuri la Facultatea de Poliţie, dintre care 50 cu frecvenţă redusă. La Facultatea de Poliţie de Frontieră sunt 80 de locuri disponibile, iar la Facultatea de Jandarmi, 70.

Citeste continuarea pe kromania.ro!

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]