INCREDIBIL ! Mananca 36 de oua la micul dejun !

INCREDIBIL ! Mananca 36 de oua la micul dejun !

Este printre cei mai puternici oameni din lume. Însă atunci când vine vorba de mâncare, Arbab Khizer Hayat, de 25 de ani, are un apetit cât o armată de oameni: devorează zilnic 36 de ouă la micul dejun şi 3 kile de carne.

Hayat trăieşte în oraşul pakistanez Mardan şi îşi câştigă existenţa din concursuri de forţă şi lupte libere. „Sunt mai puternic decât un tractor şi la cei 1,89 metri înălţime ai mei trebuie să îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat tot ce îmi trebuie pentru a deveni un campion”, a declarat Hayat pentru o publicaţie locală.

El consumă zilnic 10.000 de calorii. Dieta lui este uluitoare devorează 36 de ouă, trei kilograme de carne, şase pâini şi cinci litri de lapte. El a început să se îngraşe la scurt timp după ce a împlinit 10 ani şi, de teamă să nu ajungă un „umflat”, a început să tragă de fiare. La un concurs din Japonia a reuşit să ridice 4,5 tone. În 2016 a câştigat titlul de cel mai puternic om din Paksitan. S-a înscris şi în competiţii internaţionale de unde câştigă banii de zi cu zi, pentru că nu are nici o slujbă stabilă. Pakistanezul vrea să intre în Cartea Recordurilor şi nu se lasă până când nu va reuşi acest lucru. Hayat locuieşte singur şi este dispus să se dueleze cu oricine din lumea asta la skanderbeg.

luptator, urias, pakistan, putere, cartea recordurilor

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]