Katie Holmes, Mariah Carey și surorile Kardashian, în pericol! Le ard casele

Katie Holmes, Mariah Carey și surorile Kardashian, în pericol! Le ard casele

Mai multe vedete de la Hollywood riscă să fie evacuate din vilele lor de lux din Los Angeles, întrucât acestea sunt amenințate de incendiile de vegetație.

Surorile Kardashian, Katie Holmes și Maria Carey riscă să-și piardă casele luxoase din cauza incendiilor uriașe din sudul Californiei.

Mai multe locuințe de pe lângă vila lui Kim și al lui Kanye West au fost evacuate sâmbătă. Kylie Jenner, sora lui Kim,  a postat pe rețelele de socializare imagini si video de la fereastra casei de unde se vede fumul ale caselor arse din jur.

„A luat foc chiar casa de lângă noi”, spune aceasta într-o postare. Până acum au fost evacuate 3.000 de case, iar alte vedete prinse în drama incendiilor se află familia Jackson, Scott Disick, Lamar Odom și Jessica Simpson.

Daily Instagram Posts

„Trei mii de case au fost evacuate, ceea ce înseamnă aproximativ 5.000 de oameni”, a declarat pentru CNN managerul orașului Calabasas, Tony Coroalles.

„Multumim tuturor pompierilor curajoși. Apreciem tot ce faceți pentru noi ca să ne țineți în siguranță”, a precizat și Khloe Kardashian pe o rețea de socializare.

Mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]