Leacul împotriva CANCERULUI care a zguduit planeta

Leacul împotriva CANCERULUI care a zguduit planeta

CANCERUL poate fi DIZOLVAT în doar 3 minute

Gregg Braden este omul care a zguduit planeta prin teoriile sale incredibile cu privire la vindecarea cancerului. Autorul american spune că, ADN-ul este afectat de puterea colectivă a gândurilor, de sugestie şi de rugăciune, iar prin acestea putem vindeca orice tip de boală, până şi cancerul.

gregg

Braden spune că, emoțiile și gândurile noastre creează un câmp electromagnetic, o aură care se extinde pe o rază de un metru față de corp. Nikola Tesla a precizat la un moment dat că, într-o zi oamenii vor produce curent electric cu ajutorul minții. Asta implică că gândurile noastre au o energie excepțional de puternică. Gândurile colective pot crea un câmp electromagnetic excepțional de puternic și pot influența mediul înconjurător.

Chinezii au dezvoltat o tehnică prin care să reproducă artifical acest câmp electromganetic, rezultatul acesteia fiind vindecarea a 3×2.5 cm din tumoră în 3 minute.

Scopul final al acestor tehnici făcute de chinezi este ca omul să-și genereze singur prin emoții și sentimente propriul câmp electromagnetic. Sentimentele și emoțiile sunt oglinda sufletului, tot ceea ce creăm în noi se transmite în mediu și obținem înapoi exact ce este înlăuntrul nostru.

„Știința susține cu tărie că emoțiile și credința nu pot influența boala și viața, dar pshio-oncologia susține opusul. Ideile, sentimentele, senzațiile și credința controlează tot ceea ce se întâmplă înlăuntrul nostru și în viață, în general,”adaugă Gregg Braden.

Ascultă întreaga poveste a actorului american Gregg Braden în video-ul de mai jos.

Continuarea aici

 

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]