Mama care şi-a fiert băieţelul în oala cu sodă caustică a comis-o din nou! Autorităţile au pe conştiinţă încă un suflet nevinovat.

Mama care şi-a fiert băieţelul în oala cu sodă caustică a comis-o din nou!  Autorităţile au pe conştiinţă încă un suflet nevinovat.

Lăsată în libertate, individa care şi-a fiert băieţelul de trei ani în oala cu sodă caustică mai face o victimă!
Ieri, Tunde Otvoş, tânăra din Sibiu care timp de trei ani a ascuns o crimă oribilă, comisă de concubinul italian, a făcut un anunţ bombă: “Voi fi din nou mămică!” Cum italianul care i-a omorât băieţelul şi pe care l-a ajutat să facă săpun din cadavrul micuţului este arestat din luna aprilie, Tunde a început o relaţie cu alt bărbat, care a lăsat-o deja gravidă. La fericitul eveniment au pus umărul şi procurorii care au lăsat-o pe Tunde în libertate, deşi femeia a recunoscut că şi-a îndesat propriul copil într-o oală cu sodă caustică şi a amestecat în zeama respectivă aproape 10 ore, până când băieţelul s-a transformat într-un lichid gelatinos.

În luna aprilie, Direcţia pentru Protecţia Copilului a avut grijă să îi ia din casă fetiţa pe care Tunde o avea în grijă, de teamă ca minora să nu păţească la fe ca fratele ei, însă, probabil, capetele luminate de la Parchetul Sibiu nu s-au aşteptat ca “mămica grijulie” să se apuce să facă alt copil. Aşa că, peste şapte-opt luni, autorităţile vor căuta, cel mai probabil, un centru de plasament în care să îl cazeze pe bebeluşul din pântecele lui Tunde Otvoş. Pentru că, până atunci, femeia va ajunge în faţa instanţei, pentru profanarea cadavrului fiului ei şi favorizarea criminalului italian.

Recent, fostul concubin al lui Tunde Otvoş, Antonio Zaccagna (foto sus), a fost trimis în judecată pentru uciderea fiului lui Tunde. Culmea, în dosarul respectiv Tunde are calitatea de parte vătămată, deşi chiar ea a fiert cadavrul băiatului în sodă caustică. Nu singură, ci împreună cu italianul criminal şi fratele şi sora ei. După cum chiar procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu explicau reporterilor SPYNEWS, patru persoane au participat la distrugerea cadavrului băieţelului: Zaccagna, Tunde, fratele şi sora lui Tunde: “În noaptea de 28 aprilie 2013, în timp ce cadavrul copilului fierbea pe sobă, în bucătărie, cei patru stăteau la masă, la câţiva paşi. Din când în când, mergeau, pe rând, ca să amestece în oala cu trupul băieţelului, şi, fiindcă scheletul acestuia nu se dezintegra, au amestecat în cazan timp de zece ore. La final, când cadavrul s-a transformat într-o masă gelatinoasă, Zaccagna a plecat cu recipientul pe malul unui râu, unde l-a vărsat parţial.

Mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]