Mărturisirea femeii care a sunat la 112, după accidentul lui Condrea: ”Acel om nu avea 150 la oră și l-am văzut cum a dispărut de pe carosabil”

Mărturisirea femeii care a sunat la 112, după accidentul lui Condrea: ”Acel om nu avea 150 la oră și l-am văzut cum a dispărut de pe carosabil”

Femeia care a sunat la 112, după ce Dan Condrea a făcut accident, a povestit, pe pagina ei de Facebook, că a ajuns la faţa locului împreună cu un biciclist şi că patronul Hexi Pharma nu mai respira.

UPDATE | Gabriela Monica, femeia care a ajuns la locul accidentului în care a murit Dan Condrea a povestit mai multe amănunte despre incident:

”Și iar minciuni și ipoteze false la adresa lui Dan Condrea!!!! Sigur era el l-am găsit greu în iarba mare și la câțiva metri era portofelul plin de țărână și primul instinct a fost sa găsesc un act de identitate sa vad dacă este din zona, dar am găsit doar permisul de conducere și am citit numele și CNP-ul văzând ca este aproape de vârsta mea, m am gândit să nu aibă copii sau pe cineva in mașina, am cautat dar nu se vedea nimic nici printre fiare nici în iarba foarte mare. Asta ca sa înțeleagă poporul ca nu aveau cum sa ajungă actele patronului Hexipharma la locul accidentului cum ca n-ar fi fost el. Fata nu i am văzut o deoarece când l am zărit sub fiare era cu fata îngropată în pământ lângă mașină. În fond nimeni nu are dreptul sa ia viata cuiva!! Ma oripilează și acum la aceasta ora multele speculații care se fac dar și minciunile spuse unei tari întregi. Acel om nu avea 150 la ora și l-am văzut cum a dispărut de pe carosabil! Era tot timpul în contact vizual în fata mea la 300-400 m. Gândiți-vă că am ajuns la 2 -3 minute la locul cu pricina. Încă zburau piese pe carosabil și ieșea fum din mașină”, a precizat Gabriela Monica, pe pagina sa de Facebook.

„Eu am fost femeia şofer care a ajuns la nici 2-3 minute la faţa locului, am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăţi din autoturism pe şosea şi maşina derapase de pe şosea. Am sunat la 112 şi am căutat supravieţuitori împreună cu biciclistul, dar când i-am arătat, domnul a spus că nu se poate apropia, că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism şi l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu faţa în jos dar nu mai respira. (…) Şi indiferent de ce spune oricine, e vorba de viaţa unui om pe care instinctiv vrei să-l salvezi, văzându-l între fiare. E, de fapt a fost şi el copilul cuiva, tatăl cuiva, şi orice ar fi făcut, avea dreptul la viaţă!!”, a povestit ea, pe Facebook, potrivit realitatea.net.

Şi biciclistul a confirmat cele afirmate de şoferiţă. „Eram la circa 300 de metri pe sensul de mers al maşinii; dacă eram mai aproape, cred că mă lovea vreo planetară în cap. (…) Când am ajuns lângă maşină, mi s-a făcut rău. Aşa ceva nu am mai văzut în viaţa mea. Am început să caut cu femeia supravieţuitorii. Nu era nimeni în maşină şi nici prin iarba foarte mare din jur. După ceva timp, femeia mi-a spus că l-a găsti pe om sub maşina contorsionată. (…) ISU a venit la un sfert de oră, iar Salvarea – mult mai târziu, nu cum se spune, în 10 minute”, a spus el, potrivit sursei citate.

Sursa.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]