Misiunea ”Borcea, tată pentru copilul lui Pelinel” se anunță dificilă! Are 3 căi să-și treacă numele în certificatul de naștere!

Misiunea ”Borcea, tată pentru copilul lui Pelinel” se anunță dificilă! Are 3 căi să-și treacă numele în certificatul de naștere!

Valentina Pelinel a născut și, cu toate că a avut cinci luni la dispoziție să o facă, nu a pus niciodată punctul pe ”I” în privința paternității fiului ei. Mai mult, ar fi condiționat menționarea lui Borcea în certificatul de naștere de divorțul lui de Alina. Dacă totuși acceptă un compromis, situația fostului dinamovist va îngreuna completarea serios rubricii în care trebuie trecut tatăl.

Cristi Borcea, cel despre care atât Gigi Becali, cât și apropiații lui, au spus fără de tăgadă că este tatăl copilului Valentinei Pelinel, execută o pedeapsă cu închisoarea ceea ce-l ține departe de maternitatea în care fiul lui a văzut întâi lumina zilei. Surse din preajma fostului dinamovist susțin că acesta nu are nici cea mai mică problemă în a-și recunoaște copilul însă, altele, din zona Valentinei, declară că aceasta nu-și dorește implicarea lui oficială decât după divorțul de Alina, când va redeveni un bărbat liber, bărbatul ei.

VALENTINA PELINEL

O situație de-a dreptul încâlcită. Dacă, printr-o minune, azi, când Valentina a devenit mamă, s-ar descâlci, dat fiind că este întemnițat, Borcea ar avea trei variante, destul de complicate să-și treacă numele pe certificatul de naștere al micuțului Cristian (n.r. nume ales de Pelinel după numele fratelui și nu al tatălui). Cel puțin așa susțin avocații pe care i-am consultat.

Prin urmare, cea mai simplă, dar cel mai puțin probabilă, ar fi obținerea unei permisii. Asta i-ar permite lui Cristi Borcea să părăsească penitenciarul și să ajungă la maternitate, la Registru, în timp util pentru a completa cu mâna lui spațiul care riscă să fie marcat doar de o linuță. Dacă nu obține permisia, intervine cea de-a doua variată, ceva mai încurcată. Astfel, avocatul lui Borcea ar trebui să se deplaseze la penitenciar însoțit de un notar care să întocmească o împuternicire care să-i permită reprezentantului legal să meargă la maternitate și să facă mențiunea scrisă din certificat în numele tatălui. Dacă nici asta nu va fi posibilă îi mai rămâne una singură…

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]