MOTIVARE arestare Flori Dinu: “La instigarea lui Condrea şi cunoscând că produsele sunt neconforme, le-a promovat”

MOTIVARE arestare Flori Dinu: “La instigarea lui Condrea şi cunoscând că produsele sunt neconforme, le-a promovat”

Directorul Hexi Pharma, Flori Dinu, la “instigarea lui Dan Condrea” şi cunoscând că produsele comercializate nu sunt conforme, “a promovat produsele şi a intermediat activitatea de negociere şi încheiere de contracte de furnizare”, arată judecătorii în motivarea sentinţei de arest la domiciliu.

“S-a reţinut că în calitatea sa de director general al S.C. HEXI PHARMA CO. S.R.L. Bucureşti, având atribuţii îndeosebi pe partea de vânzări, la instigarea numitului Dan Alexandru Condrea şi cunoscând că produsele comercializate nu respectă specificaţiile din etichete, inc. Dinu Flori a coordonat întreg personalul care a promovat produsele şi a intermediat activitatea de negociere şi încheiere de contracte de furnizare, inducând în eroare reprezentanţii unităţilor medicale care au achiziţionat produsele“, se arată în motivarea judecătorilor, potrivit Mediafax.

Mai mult, potrivit acestora, “faptele au fost comise prin folosirea de mijloace frauduloase, reprezentate de etichetele produselor neconforme, precum şi ofertele transmise unităţilor înşelate, direct sau prin intermediul portalului e-licitaţii.ro”.

Paguba produsă în patrimoniul persoanelor vătămate, prin vânzarea următoarelor produse neconforme(…) a fost apreciată la suma de 28.581.407,19 lei, aferentă contractelor încheiate în intervalul iunie 2012-aprilie 2016, între persoana juridică suspectă şi următoarele unităţi sanitare (…)”, se mai arată în motivarea instanţei.

Totodată, “prin activitatea inc. Dinu Flori de conducere şi coordonare a departamentului de vânzări a S.C. HEXI PHARMA CO. S.R.L. şi asigurarea vânzării către numeroase unităţi sanitare a unor produse neconforme, s-a apreciat că inculpata a împiedicat, în intervalul menţionat, luarea de către persoanele vătămate a măsurilor privitoare la prevenirea şi combaterea bolilor infectocontagioase, faptă ce a avut ca urmare răspândirea unor asemenea boli”, susţin magistraţii.

Potrivit magistraţilor, în urma analizării probatoriului “există indicii temeinice care conturează suspiciunea rezonabilă, în sensul art. 5 pct. 1 lit. c din CEDO, că cel puţin din punct de vedere subiectiv, având calitatea de director general al S.C. HEXI PHARMA CO. S.R.L. Bucureşti cu atribuţii îndeosebi pe partea de vânzări, inculpata a cunoscut faptul că a încheiat în numele societăţii, cu diverse unităţi spitaliceşti, contracte având ca obiect antiseptice de uz uman şi obiecte, care nu respectau specificaţiile din etichete“.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]