NIMENI nu se aștepta ! LOTERIA bonurilor fiscale ! Care sunt bonurile câștigătoare

NIMENI nu se aștepta ! LOTERIA bonurilor fiscale ! Care sunt bonurile câștigătoare

Bonurile de 706 lei emise în 7 decembrie sunt câştigătoare

Loteria bonurilor fiscale. Ministerul Finanțelor Publice continuă și în acest an Loteria bonurilor fiscale, prima extragere fiind programată duminică, 22 ianuarie 2017, pentru bonurile fiscale emise între 1 și 31 decembrie 2016.

La extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din 22 ianuarie 2017 au ieşit din urne numerele 7 reprezentând ziua de emitere (7 decembrie 2016) şi 706 reprezentând valoarea bonurilor câştigătoare – între 706 şi 706,99 lei.

Fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Potrivit unui comunicat al MFP, selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape.

Duminică, 22 ianuarie, e organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare.

După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea de duminică este organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 16:00.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

În 2017, Ministerul Finanțelor Publice organizează extrageri lunare în cadrul Loteriei bonurilor fiscale și două extrageri ocazionale, una de Paște și una de Crăciun, fondul anual de premiere fiind de 14 milioane de lei.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]