NU MAI ESTI MINISTRU al Justitiei ! ”ALTA INTREBARE?”

NU MAI ESTI MINISTRU al Justitiei ! ”ALTA INTREBARE?”

NU MAI ESTI MINISTRU al Justitiei ! ”ALTA INTREBARE?”

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminică seara, că săptămâna viitoare va cere demisia ministrului Justiţiei, Florin Iordache, ca urmare a modului deficitar de a comunica pe tema OUG pe Justiţie, el arătând că i-a ”lăsat” câteva zile necesare pentru a trece bugetul de Parlament.

Întrebat, duminică seara, la România Tv, unde a avut o intervenţie telefonică, dacă va cere demisia ministrului Justiţiei, Florin Iordache, Grindeanu a răspuns: ”I-am lăsat câteva zile pentru că sunt necesare aceste zile, pentru că sunt activităţi care trebuie să fie gestionate, mâine-poimâine avem bugetul de trecut prin Parlamant”.

”După această perioadă dânsul îşi va face evaluarea, eu am această evaluare a mea, ca prim-ministru, şi o să iau decizia pe care aţi anunţat-o (aceea de a-i cere demisia, n.r.)”,a adăugat premierul.

Florin Iordache şi Ministerul Justiţiei îşi asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a anunţat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.

”Cred că e important să mai spunem un lucru şi anume faptul că toate argumentele pe care noi le-am avut în susţinerea acestei ordonanţe n-au fost foarte bine comunicate. Din acest motiv s-a creat foarte multă confuzie, s-au creat foarte multe distorsiuni, care n-au legătură cu ceea ce până la urmă s-a adoptat. Şi de aceea Ministerul Justiţiei şi ministrul Justiţiei îşi vor asuma şi îşi asumă consecinţele”, a declarat şeful Executivului la Palatul Victoria.

 

Premierul Sorin Grindeanu a declarat duminică seara că moţiunea de cenzură depusă de opoziţie nu va trece în Parlament, întrucât PSD şi ALDE deţin o majoritate solidă în acest moment.

Întrebat, la România Tv, ce crede despe moţiunea de cenzură depusă împotriva Cabinetului său, Grindeanu a răspuns: ”Este o modalitate democratică. Noi avem o majoritate în Parlament în acest moment. Eu cred că lucrurile sunt cât se poate de clare pentru că acea moţiune nu va trece”.

”Eu mă bazez şi Guvernul se bazează pe o majoritate în Parlament. Am primit votul Comitetului Executiv Naţional al PSD în urmă cu două zile, un vot de încredere pentru noi ca şi Guvern, ceea ce înseamnă că inclusiv vot în Parlament. De aceea vă spuneam că acest Guvern se bazează în continuare pe o majoritate solidă în Parlament”, a adăugat premierul.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]