O femeie din Constanța, înjunghiată de un necunoscut

O femeie din Constanța, înjunghiată de un necunoscut

Adriana Farcaş (33 de ani), vânzătoarea de ziare înjungiată azi-noapte de un individ la Constanța, a decedat la spital, din cauza rănilor grave suferite. Polițiștii încearcă acum să afle mobilul crimei, individul care a ucis-o nefiind încă identificat.

Martorii care se aflau în zona locului faptei spun că ar fi vorba de un bărbat de 25-30 de ani, cu aspect neîngrijit, aproximativ 1,75 metri înălțime, care purta o jachetă neagră. Surse din rândul anchetatorilor spun că se lucrează la un portret robot, existând și imagini filmate de la camerele de supraveghere din zonă.

Banii din poșeta femeii și cei din vânzări au fost găsiți de polițiști la locul lor. Se ia in calcul o crima din răzbunare sau suspectul sa sufere de afecțiuni psihice, ori sa fi fost sub influența drogurilor. Adriana Farcaș avea două fetițe, de 4 și, respectiv, 6 ani.

O femeie, în vârstă de 30 de ani,  din Constanța, a trecut prin momente cumplite, după ce a fost înjunghiată de un necunoscut. Aceasta era vânzătoare la un magazin  și se afla la muncă atunci când a fost atacată. Femeia a fost dusă de urgență la Spitalul Județean Constanța

Citeste mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]