Percheziţii la un ASASIN PLĂTIT. Poliţiştii au rezolvat o CRIMĂ după aproape 20 de ani. Povestea INCREDIBILA

Percheziţii la un ASASIN PLĂTIT. Poliţiştii au rezolvat o CRIMĂ după aproape 20 de ani. Povestea INCREDIBILA

Poliţiştii bucureşteni fac, miercuri, percheziţii la o adresă din comuna ilfoveană Snagov pentru prinderea unui suspect de comiterea unei crime care a avut loc în 1998. Potrivit unor surse judiciare, în urmă cu aproape 18 ani, Alexandru Cătălin Găină, fiul unui fost colonel din cadrul Ministerului de Interne, l-ar fi împuşcat pe omul de afaceri Mihai Ionescu. Afaceristul era cunoscut la acea vreme ca fiind cămătar şi având relaţii bune cu mafioţi din oraşul italian Napoli.

UPDATE Alexandru Găină, fiul unui fost colonel din cadrul fostei direcţii “Doi şi un Sfert” de la Ministerul de Interne, este principalul suspect în cazul asasinării omului de afaceri Mihai Ionescu, în iulie 1998, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Aceleaşi surse precizează că există probe potrivit cărora Alexandru Găină l-ar fi împuşcat pe afacerist la comandă, în condiţiile unor împrumuturi pe care mai mulţi italieni le datorau celui decedat.

Alexandru Găină a fost de la începutul anilor 2000 şi până de curând, cercetat, judecat şi închis în numeroase dosare penale pentru fapte precum furt, viol, fals de indentitate, fals intelectual, vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.

Poliţiştii şi procurorii bucureşteni au reuşit să pună cap la cap mai multe informaţii privind cazul „Mieilor”, o crimă care a avut loc în 1998 şi a cărei victimă a fost omul de afaceri Mihai Ionescu. Astfel, miercuri dimineaţă, poliţiştii au descins la locuinţa lui Alexandru Cătălin Găină din comuna Snagov, judeţul Ilfov,potrivit adevarul.ro.

Acesta a fost dus la audieri, urmând ca la finalul acestora, anchetatorii să dispună măsurile legale.

Mihai Ionescu a fost împuşcat în seara zilei de 15 iulie 1998, în jurul orei 22.30, în timp ce încă era în maşina personală şi încerca să parcheze în curtea locuinţei de pe strada Intrarea Mierilor din zona Piaţa Muncii din Capitală. Agresorul, care l-a aşteptat să ajungă acasă, a tras patru gloanţe din picioare, iar două au nimerit victima. La vremea respectivă, anchetatorii au luat în calcul mai multe ipoteze, mergând inclusiv pe ideea unei reglări de conturi. La baza acestei supoziţii a stat faptul că Mihai Ionescu era în relaţii bune cu mafioţi din Napoli, iar aceştia ar fi putut „comanda” acest asasinat. Mai mult, anchetatorii precizau că asasinii ar fi plecat imediat de pe teritoriul României.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]