Primul tren INVIZIBIL din lume va fi pus în funcţiune în Tokyo în anul 2018

Primul tren INVIZIBIL din lume va fi pus în funcţiune în Tokyo în anul 2018

“Slăbuț, băi japonezilor… În România am stat și 3 ore în gară fără să văd vreun tren”

Japonezii sunt pe punctul de a oferi un nou înţeles conceptului de „tren fantomă”. Kazuyo Sejima, unul dintre arhitecţii cei mai importanţi din Japonia, a creat un tren super-reflexiv, care marchează aniversarea a 100 de ani a companiei de trenuri.

tren invizibil

Trenul invizibil este programat să ajungă în folosul călătorilor undeva în decursul anului 2018. Trenul, aşa cum se poate observa din imaginea de mai sus, nu este cu adevărat invizibil. De fapt, acesta este creat din materiale care îi permit să se „amestece în peisaj”.

Se ridică un semn de întrebare cu privire la un posibil tren invizibil. Dacă mulţi oameni nu reuşesc să observe un tren colorat şi intens luminat, cum vor putea vedea un tren „invizibil”?

Nici nu vrem să ne imaginăm care ar fi rata dezastrelor pe care ar putea să le producă un tren cameleonic în întreaga ţară. În prezent, se fac comparaţii între acest tren super-reflexiv şi conceptul de Land Rover invizibil sau camioanele de la Samsung prin care poţi vedea traficul de pe contrasens.

Camioanele Samsung folosesc ecrane gigant, în vreme ce conceptul Land Rover invizibil foloseşte realitatea augumentată, în vreme ce trenul Seibu este doar reflexiv.

Continuarea aici

 

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]