RAZBOIUL STELELOR …PITURCA îi răspunde lui BECALI: “Ce ne vinde? Am în telefon cât a plătit”

RAZBOIUL STELELOR …PITURCA îi răspunde lui BECALI: “Ce ne vinde? Am în telefon cât a plătit”

Gigi Becali a anuntat ca e dispus sa vanda Steaua fostelor glorii ale clubului,  iar reacţia acestora nu a întârziat să apară. Victor Piţurcă a recunoscut în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport, că patronul nu ar face această tranzacţie.

“Ce cumpărăm, ce ne vinde? Locul în Liga 1, jucătorii. Când a preluat echipa, a făcut-o în prima ligă. Dumnezeul pe care l-a invocat la început a zis că va spune pe cât. Am şi eu pe telefon cât a plătit. Nu vrem să o luăm cu 16 milioane. Am lua-o, dar nu ne-ar da-o. Am înţeles că a luat o semnătură de la Ministerul Sportului şi a înregistrat şi la Federaţie şi la Ligă”, a comentat fostul selecţioner.

După ce va lua cel puțin 5 jucători – pe Denis Alibec, Harlem Gnohere, Florin Tănase, William de Amorin și Fernando Boldrin – omul de afaceri evaluează clubul la 16-17 milioane de euro, sumă pentru care e gata să o cedeze cu totul.

“Gabi, voi, Pițurcă, Lăcătuș, toți cei care iubiți Steaua. Veniți mâine la mine și vă fac socoteala cât costă Steaua. N-am scos nici 5 bănuți. Eu am scos doar banii mei. Îmi dați banii și v-o dau, fraților! Vă dau cuvântul meu de onoare. Nu vă dau toți jucătorii, iau eu 4-5 cu care să mă duc la altă echipă. Vă dau echipa cu acte, cu totul, cu autocarul. Las locul în Liga 1, las echipa pe locul al doilea și mă duc la altă echipă. Are autocar, totul și asta valorează. Baza de pregătire cum să o dau? Au Ghencea ei, îi lasă Talpan acolo”, a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii “Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]