Reacția FABULOASĂ a unui bărbat după ce iubita sa e agresată de doi huligani. Nici în filmele cu Van Damme nu vezi aşa ceva!

Reacția FABULOASĂ a unui bărbat după ce iubita sa e agresată de doi huligani. Nici în filmele cu Van Damme nu vezi aşa ceva!

femeie agresata

Se spune că niciun bărbat nu poate sta cu mâinile-n sân atunci când femeia pe care o iubește este agasată sau agresată de alte persoane. A dovedit acest lucru un bărbat care se plimba liniștit cu iubita lui când aceasta din urmă a fost deranjată de doi huligani.

Unul dintre ei a aruncat cu o țigară aprinsă în spatele fetei după ce aceasta și iubitul ei s-au îndepărtat. Ea a simțit ceva dubios și s-a oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat. La început, bărbatul n-a reacționat violent, dar cel mai probabil, el și iubita lui au fost insultați, ceea ce l-a făcut să își iasă din minți.

Nu a fost nevoie decât de o singură lovitură pentru a-l trânti pe agresor la pământ ca pe un lemn. Cel de-al doilea huligan, deși a vrut să sară în ajutorul prietenului său, s-a ales și el cu o bătaie serioasă, iar  când s-a văzut la pământ, a înțeles că este mai bine să rămână acolo docil.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]