Rovinieta și taxa de pod vor putea fi plătite cu cardul direct pe site-ul CNADNR

Rovinieta și taxa de pod vor putea fi plătite cu cardul direct pe site-ul CNADNR

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a lansat o licitație pentru achiziționarea unui sistem electronic care va fi capabil să le permită șoferilor să achite rovinieta sau taxa de pod on-line, cu cardul, direct pe website-ul CNADNR.

După cum deja știți, șoferii pot plătirovinieta și taxa de pod Fetești – Cernavodă prin SMS sau on-lin prin diverse aplicații sau platforme. Pentru a elimina acești terți, dar și pentru ca românii să aibă încredere în sistemul de plăți electronice, CNADNR se pregătește de introducerea acestui sistem pe website-ul propriu. Așa că, data viitoare când vei achita rovinieta nu trebuie să-ți mai pui întrebarea „Oare e sigur să achit pe site-ul acesta?”.

Valoarea estimată a contractului pentru achiziționarea sistemului electronic este de 131.625 de lei fără TVA, iar durata de implementare este de 12 luni. Firmele care vor să se înscrie o pot face până pe 1 iunie, ora 10:00, ofertele urând să fie deschise în aceeași zi la ora 10:30.

Sursa.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]