Salvaţi-l pe Edi! Marş al tăcerii pentru a salva un copil de la moarte

Salvaţi-l pe Edi! Marş al tăcerii pentru a salva un copil de la moarte

Peste 100 de persoane din Piteşti au încercat să sensibilizeze oamenii să doneze bani pentru un băiat de 3 ani şi jumătate care are o tumoare pe creier. Şansa lui la viaţă este o operaţie care costă 50.000 euro.

Tinerii au fost impresionaţi de povestea tristă a lui Edi şi au decis să organizeze un marş în Piteşti. Cu poza băieţelului de 3 ani şi jumătate pe tricouri au mers prin oraş şi au strâns bani pentru copilaş. Familia micuţului e distrusă.

În urma unui RMN am aflat că are o tumoră pe creier, în creierul mic, de acolo de unde pleacă toţi nervii. Din cauza asta ameţeşte, îi tremura mânuţa stângă şi piciorul drept. Acum încercăm să facem tot ce e posibil să-l salvăm“, a declarat mama lui Edi, pentru România TV.

Părinţii spun că în România nu au găsit vreun medic care să-l opereze pe Edi şi că singura lui salvare ar fi o operaţie în Germania, care se ridică la 50.000 de euro. Ca să facă rost de bani, tatăl a scos la vânzare tot ce are, un teren, dar nu acoperă nici jumătate din bani.

Şi tinerii dintr-o trupă de teatru s-au mobilizat pentru băieţelul bolnav. În urmă cu două zile au pus în scenă un nou spectacol, iar toate încasările au fost donate.

Continuarea aici

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]