Scenariu incredibil despre moartea lui DAN CONDREA. Totul ar fi fost regizat

Scenariu incredibil despre moartea lui DAN CONDREA. Totul ar fi fost regizat

Scenariu incredibil despre moartea lui DAN CONDREA. Totul ar fi fost regizat

Potrivit unui fost ofiţer SRI, patronul de la Hexi Pharma, Dan Condrea, nu ar fi murit, ci accidentul său de maşină din urmă cu exact o săptămână ar fi fost unul regizat.

Senatorul Daniel Savu, fost ofiţer SRI, susţine că Dan Condrea nu ar fi murit în accidentul rutier, care s-a petrecut în apropierea Capitalei, în urmă cu o săptămână. Într-o emisiune televizată, fostul ofiţer acoperit a făcut următoarele declaraţii:

„Tot ce s-a prezentat în spaţiul public despre acest caz m-a făcut să conturez o altă teorie. A fost o regie în două scopuri: unul, să se scape de acest om incomod şi să se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om e viu pe undeva şi se uită la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din străinătate“, a povestit Daniel Savu, care a invocat experienţa sa în domeniu.

Potrivit ştiripesurse.ro, Daniel Savu a ţinut să sublinieze că în localitatea Tamaş, unde a avut loc accidentul, există locuinţele a doi generali SRI, foşti colegi de-ai săi, pe care a refuzat însă să-i numească. Mai mult, Daniel Savu susţine că mai există imagini şi de pe alte camere de supraveghere, de la o fabrică aflată în apropierea locului tragediei.

Mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]