Soția și-a rugat partenerul de viață să scoată în oraș o altă femeie.

Soția și-a rugat partenerul de viață să scoată în oraș o altă femeie.

Soția și-a rugat partenerul de viață să scoată în oraș o altă femeie.

O poveste emoționantă despre relația de cuplu după 20 de ani de căsnicie face înconjurul lumii.

Într-o seară, soția și-a rugat partenerul de viață să scoată în oraș o altă femeie.

După 20 de ani de căsnicie o femeie a venit la soțul ei și i-a spus un lucru care l-a surprins în mod plăcut pe acesta: ”Te iubesc, dar știu că mai este o femeie care te iubește cel puțin la fel de mult ca mine și căreia i-ar plăcea să petreacă timp cu tine”. Soția i-a dat voie bărbatului ei să o scoată în oraș, la cină și la un film, pe această cealaltă femeie.

Era vorba despre mama bărbatului, care rămăsese văduvă cu 19 ani în urmă. De atunci, prins cu serviciul și familia, acesta a trecut foarte rar să o viziteze. Omul nu a mai stat pe gânduri și exact în acea seară și-a sunat mama să îi facă invitația la cină și la film. Așa cum era de așteptat, mama bărbatului a crezut inițial că s-a întâmplat ceva, pentru că altfel nu-și putea explica apelul la o oră atât de târzie. ”Mă gândeam că poate ți-ar plăcea să petrecem puțin timp împreună. Doar noi doi”, i-a spus atunci bărbatul. ”Bineînțeles că mi-ar plăcea foarte mult”, a fost răspunsul femeii.

Vineri seara,  soțul a mers la mama lui pentru a lua de acasă. Era emoționat, pentru că nu mai petrecuse de multă vreme timp cu aceasta. La rândul ei, femeia părea că este în al nouălea cer. Se aranjase, își coafase părul și avea un zâmbet mare pe față. Îmbrăcase rochia pe care a purtat-o și la ultima aniversare a căsătoriei cu soțul ei și își anunțase prietenele să nu o sune pentru că este în oraș cu fiul ei.

Continuarea aici: www.unica.ro

6941ad1db520c473482320a54ba324f5__large

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]