Tăriceanu a revenit la Senat. A lesinat de la o dieta

Tăriceanu a revenit la Senat. A lesinat de la o dieta

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a revenit, marţi, la Senat, după ce luni a lipsit din cauza unei probleme de sănătate. El a declarat că se simte foarte bine şi că ţine în continuare dieta hipocalorică.

Mă simt foarte bine“, le-a spus Călin Popescu Tăriceanu jurnaliştilor, înainte de a intra în şedinţa de la Senat.

Şeful Senatului a mărturisit că în ciuda faptului că i s-a făcut rău luni, încă mai ţine dieta hipocalorică. “Ţin în conitnuare dieta“, a spus oficialul.

Întrebat dacă a fost la spital, Tăriceanu a spus: “Da. V-am spus, da. N-am nicio tensiune oscilantă. Sunt foarte bine“.

El a precizat că medicii i-au recomandat “să stea mai liniștit”.

Tăriceanu a mai spus că ALDE va anunța candidatul pentru Primăria Capitalei la sfârșitul săptămânii, după ce vineri el se va deplasa la Constanța și Călărași și sâmbătă la Pitești.

Președintele Senatului și-a anulat toate întâlnirile programate luni și nu a participat nici la activitățile din Parlament. “Pe fondul unor activități politice intense care l-au solicitat fizic în mod deosebit coroborate cu o dietă alimentară hipocalorică, domnul Călin Popescu-Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporară a activităților și o ajustare a dietei“, a precizat purtătorul său de cuvânt, Andrei Alexandru.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]