Te angajează pe loc! Salariu de 2.800 de lei. Vezi aici

Te angajează pe loc! Salariu de 2.800 de lei. Vezi aici

Iată oferta de angajare cu salariile la vedere, disponibilă pe site-urile de recrutare. Locurile de muncă vacante în această perioadă sunt plătite cu salarii care pornesc de la 1.400 lei şi ajung la 2.800 lei pe lună. Angajatorii caută manageri de proiect, operatori call center şi controlori calitate.

Angajări

 

Unul dintre cei mai mari furnizori locali de echipamente medicale recrutează manageri de proiect din cinci oraşe.
Candidatul potrivit pentru acest post are bune abilităţi de comunicare şi de negociere, e organizat, riguros, are studii superioare, ştie să opereze un PC şi e interesat să lucreze pe termen lung în cadrul companiei.
După perioada de probă, candidaţii selectaţi vor încasa salarii nete de 2.800 lei pe lună, integral pe cartea de muncă, la care se adaugă comisioane din vânzări.
Salariul poate fi renegociat după şase luni. Programul de muncă e flexibil iar candidaţii selectaţi vor lucra de acasă. De asemenea, vor avea laptop, maşină de serviciu şi telefon.

Un producător de mase plastice angajează un şef departament calitate şi responsabil calitate. Candidatul selectat pe postul de şef departament calitate va fi plătit cu 1.800 lei net lunar, în timp ce poziţia de responsabil calitate e remunerată cu un salariu de 1.400 lei pe lună net lunar. La aceste salarii se adaugă tichete de masă şi transportul plătit de angajator.

O agenţie de performance marketing angajează un asistent manager care are cunoştinţe avansate de română şi engleză, cel puţin trei ani experienţă de muncă, abilităţi de comunicare şi rezistenţă la stres.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii 1.600 lei, cu notebook şi telefon de serviciu.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]