Tipul asta din Dubai a vrut sa le arate prietenilor cat de bine dresat e LEUL lui!

Tipul asta din Dubai a vrut sa le arate prietenilor cat de bine dresat e LEUL lui!

Cea mai mare fita in randul bogatasilor arabi este sa creasca animale salbatice in curtea palatelor in care locuiesc. Dupa ce si-au cumparat cele mai scumpe masini si cele mai excentrice accesorii, milionarii de origine araba au gasit de cuvinta sa se apuce sa dreseze lei si tigri, gheparzi sau maimute, orice animal exotic le pica cu tronc.

Intra in custile lor, ii mangaie, ii rasfata in fel si chip, dar au si o placere bolnava. Isi pun prietenii sa se duca langa animalele de prada. Daca au noroc, leii si tigrii se joaca si se “pisicesc” pe langa ei. Daca nu, se aleg cu muscaturi puternice.

Cat sunt inca pui, animalele traiesc in casa, alaturi de stapani si de copiii lor. Cand mai cresc, primesc propriile custi si spatii de joaca, amenajate frumos si excentric, ca orice “accesoriu” la moda pentru bogatasi.

Faceti cunostinta cu Humaid Albuqaish, un om de afaceri cat se poate de excentric. Are avere impresionanta si nu s-a lasat pana nu si-a satisfacut si cel mai mare capriciu. Si-a cumparat cateba animale salbatica. Are menajeria plina acum. Se lauda cu lei, tigri, leoparzi, maimute. Copiii lui se joaca cu ele, el isi petrece mult timp in compania lor.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]